Cel puţin 18 persoane au murit în urma unui cutremur produs în Papua Noua Guinee

Cel puţin 18 persoane au murit miercuri după ce un cutremur cu magnitudinea de 6.7 grade pe scara Richter a afectat zona muntoasă Southern Highlands, aflată în Papua Noua Guinee, a informat un oficial, relatează site-ul agenţiei Reuters.

248 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 persoane au murit în urma unui cutremur produs în Papua Noua Guinee

Cel puţin 18 persoane au murit în urma unui cutremur produs în Papua Noua Guinee

Cutremurul, care a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, a lovit la 31 de km distanţă faţă de epicentrul cutremurului cu magnitudine de 7.5 grade, în urma căruia peste 55 de persoane au murit săptămâna trecută.

"Tocmai am primit un raport conform căruia 18 persoane au murit", a declarat William Bando, administratorul provinciei Hela.4

"Cea mai afectată pare să fie regiunea Hides. Nu avem încă detalii privind victimele de acolo, dar este o localitate mare cu mulţi oameni", a adăugat oficialul.

În urmă cu o săptămână, cel puţin 55 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, iar compania ExxonMobil a anunţat închiderea uzinei de lichefiere a gazelor naturale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici