Cel puţin 18 răniţi după ce un individ a intrat cu un autovehicul într-un grup de pietoni din Shanghai/ Accidentul, cauzat de un bărbat care fuma în vehiculul în care se aflau butelii cu gaz | VIDEO

Cel puţin 18 persoane au fost rănite după ce un autovehicul a lovit un grup de pietoni de pe o stradă aglomerată din Shanghai, au anunţat, vineri, autorităţile locale, informează CNN.

1224 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 răniţi după ce un individ a intrat cu un autovehicul într-un grup de pietoni din Shanghai/ Accidentul, cauzat de un bărbat care fuma în vehiculul în care se aflau butelii cu gaz | VIDEO

Cel puţin 18 răniţi după ce un individ a intrat cu un autovehicul într-un grup de pietoni din Shanghai | VIDEO

UPDATE 12:38 Accidentul de la Shanghai, cauzat de un bărbat care fuma în vehiculul în care se aflau butelii cu gaz

Poliţia suspectează că accidentul de Shanghai a fost cauzat de un bărbat care fuma în vehiculul în care se aflau mai multe butelii cu gaz, fapt ce a dus la izbucnirea unui incendiu în urma căruia şoferul a pierdut controlul şi astfel vehiculul a intrat într-un grup de pietoni, relatează agenţia Dpa.

Cel puţin 18 persoane au fost rănite după ce un autovehicul care a luat foc a lovit un grup de pietoni de pe o stradă aglomerată din Shanghai.

Presa locală a relatat că autovehiculul transporta şase persoane şi la bord se aflau mai multe butelii de gaz.

Accidentul a avut loc la ora locală 09.00 (03.00, ora României), în Piaţa Poporului, una dintre cele mai aglomerate zone din Shanghai.

Şoferul şi alte 17 persoane au fost transportate la spital, însă nicio persoană nu prezintă răni care să le pună viaţa în pericol, a anunţat poliţia.

Şoferul este angajatul unei companii de produse metalice din Shanghai şi este suspectat că transporta ilegal materiale periculoase.


Potrivit autorităţilor, în urma accidentului, 18 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei dintre ele au fost transportate la spital în stare gravă.

Presa locală a relatat că autovehiculul avea la bord şase persoane şi mai multe butelii de gaz, iar acesta a fost cuprins de flăcări.

Accidentul a avut loc la ora locală 09.00 (03.00, ora României), în Piaţa Poporului, una dintre cele mai aglomerate zone din Shanghai.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici