Cel puţin 24 de morţi şi zeci de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în construcţie din Cambodgia

Cel puţin 24 de persoane au murit şi 23 au fost rănite după ce o clădire în construcţie din Cambodgia s-a prăbuşit, iar lucrătorii au fost prinşi sub dărâmături, au declarat duminică.oficialii cambodgienni, relatează Reuters.

791 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 24 de morţi şi zeci de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în construcţie din Cambodgia

Cel puţin 24 de morţi şi zeci de răniţi în urma prăbuşirii unei clădiri în construcţie din Cambodgia

Clădirea din beton, cu şapte etaje, s-a prăbuşit vineri în oraşul de coastă Kep, la aproximativ 160 km sud-vest de capitala Phnom Penh.

"Douăzeci şi patru de persoane au murit până acum", a declarat pentru Reuters guvernatorul regiunii Kep, Ken Satha. "Trei dintre cadavre nu sunt încă la spital, nu au fost scoase încă", a adăugat acesta.

Satha a spus că un număr necunoscut de lucrători au rămas prinşi sub grămezile de moloz, adăugând că autorităţile au reţinut un cuplu cambodgian, proprietarii clădirii, pentru a-i interoga.

Primul ministru Hun Sen a declarat, sâmbătă, că salvatorii încă se chinuiau să ajungă la cei dispăruţi sub dărâmături.

Incidentul s-a petrecut la un an după ce un alt şantier s-a prăbuşit, când 28 de persoane au murit în provincia Preah Sihanouk.

Cambodgia trece printr-un boom în domeniul construcţiilor pentru a servi mulţimilor tot mai mari de turişti şi investitori chinezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici