Cel puţin 31 de persoane, între care şi copii, au murit într-o busculadă la o biserică din sudul Nigeriei

Cel puţin 31 de persoane au murit sâmbătă în Nigeria în timpul unei busculade într-o biserică din sudul statului Rivers, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, conform Reuters.

231 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 31 de persoane, între care şi copii, au murit într-o busculadă la o biserică din sudul Nigeriei

FOTO abcnews/Twitter

Sute de persoane care se prezentaseră pentru a primi mâncare la biserică sâmbătă dimineaţa devreme au spart o poartă, provocând debandada, a declarat Grace Iringe-Koko, purtătorul de cuvânt al poliţiei din statul Rivers.

"Oamenii au fost acolo mai devreme, iar unii au devenit nerăbdători şi au început să se grăbească, ceea ce a dus la debandadă.

Poliţia se află la faţa locului şi monitorizează situaţia, în timp ce ancheta este în curs de desfăşurare", a declarat Iringe-Koko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici