Cel puţin 47 de morţi şi peste 180 de răniţi, în timpul unor ciocniri violente între miliţiile rivale din Libia

Cel puţin 47 de persoane au decedat şi alte 183 au fost rănite în timpul unor ciocniri violente între miliţiile rivale din Libia, informează Ministerul Sănătăţii, citat de CNN News.

1358 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 47 de morţi şi peste 180 de răniţi, în timpul unor ciocniri violente între miliţiile rivale din Libia

Cel puţin 47 de morţi şi peste 180 de răniţi, în timpul unor ciocniri violente între miliţiile rivale din Libia

Violenţele au început vineri, când miliţiile antiguvernamentale au lansat o ofensivă împotriva Guvernului Acordului Naţional, susţinut de Naţiunile Unite.

Explozii puternice, arme de foc şi tancuri, toate au conturat o imagine dură pe străzile oraşului Tripoli.

Pe site-urile de socializare au circulat fotografii ale unor nori de fum ce se ridicau din diferite zone ale capitalei.

Oamenii au rămas blocaţi în zonele de conflict, ambulanţe ale Crucii Roşii încercând să ajungă la răniţii din zonele afectate.

ONU a solicitat "grupărilor rebele să înceteze lupta şi să pună pe primul loc interesele Libiei".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici