Accident în Turcia după ce trei baloane cu aer cald au aterizat FORŢAT: Cel puţin 49 de persoane sunt rănite, majoritatea TURIŞTI

Cel puţin 49 de persoane, inclusiv mai mulţi turişti europeni şi chinezi, au fost rănite în centrul Turciei, după ce trei baloane cu aer cald au aterizat forţat din cauza vântului puternic, relatează The Associated Press, citând presa turcă.

1704 afișări
Imaginea articolului Accident în Turcia după ce trei baloane cu aer cald au aterizat FORŢAT: Cel puţin 49 de persoane sunt rănite, majoritatea TURIŞTI

Cel puţin 49 de persoane, inclusiv mai mulţi turişti, răniţi în urma unui accident de balon în Turcia

Potrivit agenţiei de ştiri Dogan, cele trei baloane cu aer cald efectuau zboruri de agrement în regiunea Cappadocia din Turcia, o zonă turistică populară pentru relieful vulcanic, oraşele subterane şi bisericile săpate în stâncă.

Nouă dintre persoanele rănite au suferit fracturi, în timp ce restul au suferit doar răni uşoare şi au fost externaţi rapid din spitale.

Luna trecută, un turist danez a decedat după ce un balon cu aer cald a aterizat forţat în regiunea Cappadocia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici