Cel puţin 80 de persoane au fost evacuate în urma unor incendii de vegetaţie în Franţa

Cel puţin 80 de persoane au fost evacuate ca măsură preventivă în urma unor incendii de vegetaţie ce au distrus peste 750 de hectare de pădure în Franţa, informează BFM TV.

91 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 80 de persoane au fost evacuate în urma unor incendii de vegetaţie în Franţa

Cel puţin 80 de persoane au fost evacuate în urma unor incendii de vegetaţie în Franţa

Incendiile au avut loc miercuri şi joi în pădurile din departamentul francez Aude.

Acestea au fost observate miercuri în jurul orei locale 17:40 (19:40, ora României), în apropierea localităţilor Port-La-Nouvelle şi Sigean.

Vânturile puternice a căror intensitate a atind 40-50 km/oră au provocat întinderea incendiului.

Peste 300 de pompieri au fost desfăşuraţi în cursul nopţii la faţa locului.

Conform unor surse nu au fost raportate victime.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici