Cel puţin cinci morţi şi până la 50 de dispăruţi, în urma prăbuşirii unei clădiri în nordul Indiei

Un oficial guvernamental a anunţat că o clădire aflată în construcţie s-a prăbuşit în nordul Indiei, cauzând decesul a cel puţin cinci muncitori, iar alţi aproximativ 50 au rămas prinşi sub dărâmături, relatează The Associated Press.

316 afișări
Imaginea articolului Cel puţin cinci morţi şi până la 50 de dispăruţi, în urma prăbuşirii unei clădiri în nordul Indiei

Cel puţin cinci morţi şi până la 50 de dispăruţi, în urma prăbuşirii unei clădiri în nordul Indiei

Kaushal Raj Sharma, un oficial districtual, a declarat că mai mulţi militari participă la operaţiunile de căutare.

Clădirea. care s-a prăbuşit miercuri în oraşul Kanpur din statul Uttar Pradesh, aparţine unui politician din partidul regional Samajwadi, aflat la guvernarea statului din nordul Indiei.

Astfel de incidente sunt relativ frecvente în India, unde cererea crescută de locuinţe şi legislaţia permisivă a încurajat unii constructori să folosească materiale de calitate slabă, să reducă structura de rezistenţă sau să adauge etaje suplimentare peste proiectul iniţial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici