Cel puţin doi morţi, în urma unui accident pe un şantier din Tel Aviv - FOTO/VIDEO

Aproximativ nouă persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce un garaj aflat în construcţie s-a prăbuşit luni, la Tel Aviv, potrivit serviciilor de căutare şi salvare, citate de site-ul agenţiei Reuters. Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa.

3871 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi morţi, în urma unui accident pe un şantier din Tel Aviv - FOTO/VIDEO

Cel puţin nouă persoane, blocate sub dărâmături, în urma unui accident pe un şantier din Tel Aviv - FOTO/VIDEO (Imagine DailyMail)

UPDATE 16:06 Potrivit noului bilanţ al accidentului de pe un şantier din Tel Aviv, cel puţin două persoane au decedat, douăzeci sunt rănite, iar alte câteva au rămas blocate sub dărâmături, informează site-ul agenţiei Reuters.

Poliţia a anunţat şi că în jur de patru persoane sunt date dispărute şi se presupune că sunt în continuare rămase sub dărâmături.

Accidentul a avut loc în cartierul Ramat Hahayal din Tel Aviv, aflat în apropierea unui spital, a unor clădiri de birouri şi restaurante.

Aproximativ nouă persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce un garaj aflat în construcţie s-a prăbuşit luni, la Tel Aviv, potrivit serviciilor de căutare şi salvare, citate de site-ul agenţiei Reuters.

Aproximativ zece alte persoane rănite în urma incidentului au fost tratate.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Brigadei de pompieri, o parte a structurii de trei nivele s-a prăbuşit, provocând căderea unei macarale şi surparea clădirii garajului.

Câteva persoane din cele nouă care sunt blocate în interiorul construcţiei au intrat în contact cu echipele de căutare, a anunţat serviciul de ambulanţă Magen David Adom.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici