Cel puţin două persoane au murit în urma unui atentat comis în Egipt

Cel puţin două persoane, inclusiv un poliţist, au murit, iar alte patru au fost rănite, sâmbătă, după ce o maşină a explodat în oraşul egiptean Alexandria, a relatat agenţia naţională MENA, citată de site-ul agenţiei Reuters.

215 afișări
Imaginea articolului Cel puţin două persoane au murit în urma unui atentat comis în Egipt

Cel puţin două persoane au murit în urma unui atentat comis în Egipt

Alţi patru ofiţeri de poliţie au fost rănţi în urma atentatului. Ministerul de Interne a informat că ţinta atacului a fost şeful poliţiei, generalul Mostafa al-Nemr.

La scurt timp, mai multe poze cu un vehicul în flăcări au fost postate pe reţelele de socializare.

"Sâmbătă 24 martie, un dispozitiv exploziv a fost pus sub un vehicul şi a explodat în timp ce şeful poliţiei din Alexandria se afla în apropiere", a declarat Ministerul de Interne într-un comunicat.

Martorii au relatat că poliţia şi forţele militare au izolat zona în care a avut loc explozia.

Atacul a fost comis cu două zile înainte de alegerile prezidenţiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici