Cel puţin douăzeci de turişti turci au decedat în urma unui accident rutier în sud-vestul Turciei

Cel puţin douăzeci de persoane au murit, iar alte unsprezece au fost rănite grav, în urma răsturnării unui autocar cu turişti, în apropiere de staţiunea Marmaris din sud-vesul Turciei, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului cotidianului Hurriyet.

705 afișări
Imaginea articolului Cel puţin douăzeci de turişti turci au decedat în urma unui accident rutier în sud-vestul Turciei

Cel puţin douăzeci de turişti turci au decedat în urma unui accident rutier în sud-vestul Turciei

Autocarul s-a răsturnat într-o râpă după ce şoferul ar fi pierdut controlul vehiculului.

Bilanţul iniţial era de 17 morţi, însă alte trei persoane au decedat în timpul transportului spre spitale.

Amir Cicek, guvernatorul provinciei Mugla, a declarat că printre victime se află mulţi copii şi femei, şi a precizat că în autocar nu se afla niciun turist străin.

Oficialul a mai precizat că a fost deschisă o anchetă, existând posibilitatea ca accidentul să fi fost cauzat de o problemă la frâne.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici