Cel puţin nouă morţi după naufragierea unui vas în nordul insulei Haiti pe fondul intemperiilor

Cel puţin nouă haitieni au murit după ce vasul de mici dimensiuni în care se aflau s-a răsturnat în regiunea nordică de coastă a insulei Haiti, pe fondul intemperiilor din ultimele zile, informează Associated Press.

293 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă morţi după naufragierea unui vas în nordul insulei Haiti pe fondul intemperiilor

Cel puţin nouă morţi după naufragierea unui vas în nordul insulei Haiti pe fondul intemperiilor

Purtătorul de cuvânt al Ministerului haitian de Interne, Albert Guillaum-Meleon, a precizat, luni, că au fost descoperite corpurile a patru bărbaţi, a patru femei şi al unui copil.

El a declarat că nu se ştie câte persoane se aflau la bordul vasului, avertizând asupra posibilităţii ca bilanţul victimelor să crească.

Vasul transporta duminică pasageri şi alimente din oraşul Bombardopolis, din nordul insulei, către oraşul de coastă Gonaives, când marea a început să fie agitată.

În ultimele zile, ploi torenţiale s-au înregistrat pe insulă, producând inundanţii şi alunecări de teren.

Luna trecută, şase persoane au murit în capitala haitiană, Port-au-Prince, din cauza inundaţiilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici