Cel puţin o persoană a fost ucisă într-un atac comis de organizaţia teroristă Stat Islamic în Siria

Cel puţin o persoană a fost ucisă şi mai multe au fost rănite după ce o maşină încărcată cu exploziv a fost detonată în apropierea unui punct militar din provincia Raqqa din Siria, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

178 afișări
Imaginea articolului Cel puţin o persoană a fost ucisă într-un atac comis de organizaţia teroristă Stat Islamic în Siria

Cel puţin o persoană a fost ucisă într-un atac comis de organizaţia teroristă Stat Islamic în Siria

Persoana ucisă în atacul terorist era un civil. Printre persoanele rănite se numără atât civili, cât şi membri ai forţelor de securitate.

Atacul a fost revendicat de către organizaţia teroristă Stat Islamic. Printr-un comunicat, reprezentanţii reţelei au anunţat că ţinta atacului au fost membrii miliţiei kurde.

Reprezentanţii Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului au anunţat că „numărul victimelor este foarte mare”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici