Cel puţin opt persoane au murit într-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel puţin opt persoane au murit vineri după ce mai mulţi indivizi suspectaţi că ar fi militanţi islamişti au atacat un autobuz în Kenya, în apropierea graniţei cu Somalia, a informat poliţia, relatează Reuters.

222 afișări
Imaginea articolului Cel puţin opt persoane au murit într-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel puţin opt persoane au murit într-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

"Un grup de indivizi înarmaţi au atacat un autobuz care călătorea în nordul Kenyei în după-amiaza aceasta. Suspectăm că gruparea al Shabaab ar fi implicată", a declarat comandantul poliţiei din regiunea Wajir.

Al Shabaab a desfăşurat mai multe atacuri în regiune de când Kenyaa trimis trupe la frontieră pentru operaţiunile împotriva militanţilor islamişti în octombrie 2011.

Presa a informat că cel puţin opt persoane au murit, însă purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a oferit detalii privind victimele.

Potrivit companiei care deţinea autobuzul, atacul a avut loc la ora locală 17.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kenya,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici