Cel puţin şapte persoane care ar putea avea Ebola, plasate în carantină în Ohio

Cel puţin şapte persoane au fost plasate în mod voluntar în carantină în statul american Ohio după ce au avut contacte cu o asistentă medicală din Texas bolnavă de Ebola.

122 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte persoane care ar putea avea Ebola, plasate în carantină în Ohio

Cel puţin şapte persoane care ar putea avea Ebola, plasate în carantină în Ohio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit postului local WKYC, cinci persoane au fost plasate în carantină la un spital din comitatul Summit, iar alte două în zona Cuyahoga, în apropierea oraşului Cleveland.

Cele şapte persoane au avut contacte cu familia asistentei medicale Amber Vinson, din Dallas (Texas), care a luat Ebola de la un pacient liberian care între timp a decedat.

Preşedintele Barack Obama a promis măsuri eficiente pentru contracararea epidemiei de Ebola după ce au apărut semne de întrebare privind respectarea măsurilor de carantină în condiţiile infectării a două asistente medicale din Texas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici