Cel puţin şase morţi, în urma unui atentat produs la un miting propalestinian din Pakistan

  • Cel puţin şase morţi şi 13 răniţi în urma unui atac terorist produs la un miting propalestinian din Pakistan
  • Atentatul a avut loc în oraşul Chaman, situat în provincia pakistaneză Balucistan
342 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi, în urma unui atentat produs la un miting propalestinian din Pakistan

Cel puţin şase morţi, în urma unui atentat produs la un miting propalestinian din Pakistan

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unui atentat produs în Pakistan, în timpul unui miting de solidaritate cu poporul palestinian, informează agenţia Reuters.

O bombă amplasată pe o motocicletă a explodat la finalul unui miting desfăşurat în oraşul Chaman, situat în provincia pakistaneză Balucistan, în apropierea frontierei cu Afganistanul.

Cel puţin şase persoane au fost ucise în atentat, iar alte 13 au fost rănite.

Printre persoanele rănite se numără clericul Maulana Abdul Qadir Luni, liderul unui partid islamist care le oferă susţinere insurgenţilor talibani.

Atentatul nu a fost revendicat. Mitingul de solidaritate cu poporul palestinian a fost organizat în contextul confruntărilor militare dintre Israel şi organizaţiile fundamentaliste Hamas şi Jihadul Islamic. Confruntările s-au încheiat vineri dimineaţă, printr-un armistiţiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pakistan,
atentat

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici