Cel puţin şase morţi, în urma unui lanţ de explozii la un şantier naval din Columbia

Cel puţin şase persoane au decedat, iar alte 23 au fost rănite, în urma unui lanţ de explozii produse la şantierul naval din portul Cartagena din Columbia, au anunţat autorităţile, care anchetează să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau un incident premeditat, informează postul France24.

357 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi, în urma unui lanţ de explozii la un şantier naval din Columbia

Cel puţin şase morţi, în urma unui lanţ de explozii la un şantier naval din Columbia

Un purtător de cuvânt al serviciul local de pompieri a declarat că au fost semnalate trei explozii, două dintre acestea în perimetrul companiei americane Astivik, iar a treia în interiorul unui petrolier al unei firme columbiene.

Un oficial anonim din cadrul autorităţilor a declarat că poliţia "anchetează dacă a fost vorba de un accident sau un atac".

Autorităţile pleacă de la ipoteza că exploziile ar fi fost cauzate de gazul acumulat în interiorul navelor aflate în şantierul naval.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici