Patru morţi după ce două ambarcaţiuni care transportau turişti s-au lovit în Grecia

Patru persoane au murit, iar altele au fost rănite după o coliziune între două ambarcaţiuni la bordul cărora erau turişti, în largul Insulei elene Aegina, relatează site-ul publicaţiei Ekathimerini.

4714 afișări
Imaginea articolului Patru morţi după ce două ambarcaţiuni care transportau turişti s-au lovit în Grecia

Cel puţin trei morţi după ce două ambarcaţiuni care transportau turişti s-au lovit în Grecia

O ambarcaţiune care transporta 20 de turişti de pe Insula Aegina spre Insula Moni s-a lovit luni cu o barcă de mare viteză în Golful Saronic, situat în largul oraşului Atena.

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în accident.

Ambarcaţiuni de intervenţie şi private caută persoane date dispărute în urma accidentului maritim.

Autorităţile grece anchetează circumstanţele producerii accidentului.

Nu este clar câte persoane se aflau la bordul ambarcaţiunii de mare viteză. Paza de Coastă a recuperat cadavrele a trei persoane - doi bărbaţi, inclusiv căpitanul uneia dintre ambarcaţiuni, şi un copil de nouă ani.

Nu se cunosc naţionalităţile persoanelor aflate la bord şi nici câte persoane sunt dispărute.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici