Un nou atac cu cuţitul în tren. Trei persoane au fost rănite în Austria de un bărbat de 60 de ani

Trei persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, într-un atac cu cuţitul care a avut loc într-un tren din Austria, comis de un bărbat german în vârstă de 60 de ani, care se pare că suferea de tulburări mintale, potrivit agenţiei de ştiri Associated Press.

22575 afișări
Imaginea articolului Un nou atac cu cuţitul în tren. Trei persoane au fost rănite în Austria de un bărbat de 60 de ani

Un nou atac cu cuţitul în tren. Trei persoane au fost rănite în Austria de un bărbat de 60 de ani

Incidentul a avut loc marţi dimineaţa într-un tren regional care circula în provincia Vorarlberg din vestul Austriei.

Potrivit poliţiei, două persoane au suferit leziuni serioase şi au fost transporate la spital. Un tânăr de 19 a fost rănit în zona stomacului şi în spate, în timp ce un adolescent de 17 ani a fost rănit la gât. Un pasager, în vârstă de 22 de ani, care a ajutat poliţia să-l imobilizeze pe suspect a fost, de asemenea, rănit la mână.

"Bărbatul nu era un imigrant. Potrivit tuturor indicilor, acesta este bolnav mintal şi excludem în mare măsură posibilitatea că ar fi fost vorba de un act terorist", a declarat Horst Spitzhofer, purtătorul de cuvânt al poliţiei, citat de agenţia de ştiri AFP.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici