Cel puţin un câştigător pentru suma-record de 640 de milioane de dolari la loteria din SUA

Un bilet de loto câştigător pentru suma-record de 640 de milioane de dolari a fost vândut în statul Maryland, în apropiere de Washington, relatează sâmbătă televiziunea americană MSNBC.

108 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un câştigător pentru suma-record de 640 de milioane de dolari la loteria din SUA

Cel puţin un câştigător pentru suma-record de 640 de milioane de dolari la loteria din SUA (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Deocamdată nu se ştie dacă posesorul biletului este singurul care a câştigat acest premiu, care constituie un record în istoria jocului în lume. Numerele câştigătoare (2, 4, 23, 38, 46 şi numărul complementar 23) au fost anunţate vineri, la ora 23.00 (sâmbătă, 6.00, ora României).

Organizatorii nu au făcut până în prezent nici un anunţ referitor la câştigător sau câştigători. Postul de televiziune MSNBC a citat ca sursă a informaţiei sale un reprezentant al loteriei din Maryland, care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului.

Conform specialiştilor, va dura câteva zile până când câştigătorul va fi cunoscut, întrucât de obieci câştigătorii la loto preferă să consulte un avocat înainte de a anunţa că au câştigat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici