Cele trei surori din Rusia care şi-au ucis tatăl abuziv vor fi judecate pentru crimă cu premeditare

  • Mâine are loc procesul celor trei surori din Rusia. Ele riscă până la 20 de ani de închisoare.
  • Oamenii legii au stabilit că surorile şi-au atacat tatăl în timp ce dormea, apoi au încercat să îşi provoace răni ca să pară că au fost atacate.
  • În mesajele text obţinute de pe telefonul tatălui lor Facebook, acesta le-a ameninţat cu moartea şi le numea prostituate.
1723 afișări
Imaginea articolului Cele trei surori din Rusia care şi-au ucis tatăl abuziv vor fi judecate pentru crimă cu premeditare

Profimedia

Cele trei surori din Rusia care şi-au înjunghiat şi bătut tatăl în somn până când a murit, vor fi judecate pentru crimă cu premeditare, iar procesul va începe mâine, scrie CNN.
 
Totul s-a întâmplat, în iulie 2018, când trupul lui Mikhail Khachaturyan a fost găsit în scara unui bloc de apartamente din Moscova, cu zeci de răni în zona pieptului şi gâtului provocate cu un cuţit.
 
Acum, anchetatorii au constatat că în acea zi, cu câteva ore înainte de moartea sa, tatăl fetelor a mers la o clinică unde urma un tratament psihiatric, iar când a ajuns acasă le-a pedepsit pentru apartamentul dezordonat. Acesta a aliniat fetele şi le-a dat cu spray lacrimogen în faţă. Asta a fost noaptea în care surorile Khachaturyan, Krestina - 19 ani, Angelina - 18 ani şi Maria – 17 ani, au decis să-şi ucidă tatăl. L-au atacat cu un ciocan, cu un cuţit şi cu acelaşi spray lacrimogen.
 
Oamenii legii au stabilit că surorile l-au atacat în timp ce dormea, apoi au încercat să îşi provoace răni ca să pară că au fost atacate. Potrivit rechizitoriului, a doua zi, acestea au fost arestate şi şi-au recunoscut fapta. 
 
În mesajele text obţinute de pe telefonul tatălui lor şi care au fost publicate de Liptser pe Facebook, Mikhail Khachaturyan le-a ameninţat cu moartea şi abuzul sexual. „Te voi bate pentru tot, te voi omorî” spune bărbatul într-un sms din aprilie 2018. Într-un alt mesaj acesta le numeşte prostituate: „Sunteţi prostituate şi veţi muri ca prostituate”.
 
Vara trecută, surorile au fost acuzate de crimă cu premeditare. Cea mai mica dintre ele, care era minoră când s-a întamplat totul, va fi judecată separat. Acestea riscă până la 20 de închisoare. Iniţial, procurorii luau în calcul legitima apărare, însă ulterior au revenit la acuzaţiile iniţiale. 
 
Activiştii pentru drepturile omului spun că surorile nu sunt infractoare, ci victime, pentru că nu aveau niciun mijloc de a obţine ajutor şi nimeni nu le-a protejat împotriva tatălui abuziv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici