Cetăţenii Marii Britanii sunt din ce în ce mai favorabili ieşirii din UE - sondaj

Alegătorii britanici tind să susţină din ce în ce mai mult ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, conform unui sondaj efectuat de institutul ICM.

2214 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii Marii Britanii sunt din ce în ce mai favorabili ieşirii din UE - sondaj

Cetăţenii Marii Britanii sunt din ce în ce mai favorabili ieşirii din UE - sondaj (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Sondajul telefonic, comandat de ziarul The Guardian, relevă că 45% dintre britanici sunt favorabili ieşirii ţării din Uniunea Europeană. Rămânerea Marii Britanii în UE este susţinută de 42% dintre respondenţi. Restul alegătorilor sunt nehotărâţi.

Un alt sondaj arată un scor de 47%-44% în favoarea ieşirii Marii Britanii din UE.

Un sondaj precedent efectuat de ICM pe 16 mai arăta un avans de opt puncte procentuale al susţinătorilor menţinerii Marii Britanii în Uniunea Europeană.

Alegătorii sunt chemaţi la urne pe 23 iunie pentru a se pronunţa în legătură cu apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici