Cinci membri ai serviciilor de informaţii iordaniene, ucişi într-o tabără de refugiaţi palestinieni

Trei ofiţeri ai serviciilor de informaţii iordaniene şi alţi doi membri ai personalului de securitate au fost ucişi într-un atac în biroul lor dintr-o tabără de refugiaţi palestinieni în apropiere de Amman, iar un suspect a fost arestat, au declarat luni oficiali, citaţi de Reuters online.

880 afișări
Imaginea articolului Cinci membri ai serviciilor de informaţii iordaniene, ucişi într-o tabără de refugiaţi palestinieni

Cinci membri ai serviciilor de informaţii iordaniene, ucişi într-o tabără de refugiaţi palestinieni (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în tabăra de refugiaţi de la Baqaa, cea mai mare de acest fel din Iordania.

Potrivit unor prime rezultate ale anchetei, atacul a fost unul "individual şi izolat", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului iordanian, Mohammad al-Momani.

Anterior, când a fost anunţat incidentul, Momani l-a descris ca fiind un atac terorist care a avut loc la ora locală 07.00.

Doi locuitori au spus că suspectul este un palestinian în vârstă de 22 de ani din tabăra de la Baqqa şi că acesta nu are tendinţe islamiste.

Ei au mai spus că bărbatul a avut un comportament suspect într-o moschee dezafectată din regiune, atunci când a încercat să se opună arestului şi că a împuşcat pe cineva fără a-l răni grav cu o armă care ar putea fi cea folosită în acest atac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici