Cinci morţi şi circa 30 de răniţi într-un accident de tramvai în Rio de Janeiro

Cinci persoane au murit şi alte 30 au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident de tramvai la Santa Teresa, cartierul din Rio care tocmai şi-a sărbătorit "bondinho" (tramvaiul), au anunţat pompierii.

91 afișări

Un oficial din cadrul pompierilor, maiorul Ricardo Gomes, a declarat presei că tramvaiul a deraiat pe strada Joaquim Murtinho şi a fost distrus complet în accident.

Gomes a confirmat "cinci morţi şi 30 de răniţi", care au fost transferaţi la mai multe spitale din regiune. Pentru moment nu se ştie cât de grave sunt rănile persoanelor accidentate. Trei maşini de pompieri au ajuns la faţa locului.

Tramvaiele galbene tipice din Santa Teresa au început să circule în 1872 cu mai multe întreruperi din cauza lipsei pieselor de schimb necesare reparării lor. Şapte tramvaie sunt în continuare în circulaţie pe străzile sinuoase ale acestui cartier din Santa Teresa, situat în apropiere de centrul oraşului.

În august 2009, două accidente de tramvai au avut loc într-o săptămână, provocând moartea unei persoane şi rănirea altor zece, între care cinci turişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici