Cinci rachete au lovit oraşul Lviv, potrivit primarului

Cinci rachete au lovit oraşul Lviv din vestul Ucrainei, a declarat luni primarul localităţii. Primarul Andrii Sadovyi a declarat pe Facebook că "serviciile relevante" au fost trimise la locul exploziilor.

1633 afișări
Imaginea articolului Cinci rachete au lovit oraşul Lviv, potrivit primarului

"Suntem în curs de clarificare a detaliilor", a adăugat el.

Sâmbătă, şeful administraţiei militare regionale din Lviv a declarat că sistemele antiaeriene ucrainene au doborât rachete de croazieră ruseşti care au fost lansate spre regiune. Cu acea ocazie, Ucraina a afirmat că avionul rusesc care a tras rachetele decolase de pe aerodromul Baranovici din Belarus.

Locuitorii din Lviv au fost îndemnaţi să se adăpostească.

Guvernatorul militar al regiunii, Maksym Kozytskyy, a declarat că au avut loc patru lovituri de rachete.

O echipă CNN a auzit cinci explozii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici