Cine este Andrei Troshev, probabil noul lider al Wagner. Putin l-a chemat la Kremlin pe cel poreclit "Păr cărunt"

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit vineri cu unul dintre cei mai înalţi foşti comandanţi ai grupului de mercenari Wagner şi a discutat despre cum să folosească cel mai bine "unităţile de voluntari" în războiul din Ucraina. Grupul de mercenari Wagner este în teorie ilegal în Rusia. Kremlinul spune că Andrei Troshev şi mercenarii Wagner lucrează acum pentru Ministerul Apărării.

783 afișări
Imaginea articolului Cine este Andrei Troshev, probabil noul lider al Wagner. Putin l-a chemat la Kremlin pe cel poreclit "Păr cărunt"

Cine este Andrei Troshev, noul lider al Wagner. Putin l-a chemat la Kremlin pe cel poreclit "Păr cărunt"

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit vineri cu unul dintre cei mai înalţi foşti comandanţi ai grupului de mercenari Wagner şi a discutat despre cum să folosească cel mai bine "unităţile de voluntari" în războiul din Ucraina.

Întâlnirea a subliniat încercarea Kremlinului de a arăta că statul a preluat acum controlul asupra grupului de mercenari după o revoltă eşuată în iunie a şefului său Evgheni Prigojin, care a murit împreună cu alţi comandanţi de rang înalt într-un accident de avion în august.

La televiziunea de stat, Putin a fost prezentat în timp ce se întâlnea la Kremlin cu Andrei Troshev, un fost comandant Wagner cunoscut sub numele de război "Sedoi" - sau "părul cărunt".

Ministrul adjunct al apărării, Yunus-Bek Yevkurov, care a călătorit în ultimele luni în mai multe ţări în care au lucrat mercenarii Wagner, a fost de asemenea prezent, stând cel mai aproape de Putin.

"Dumneavoastră luptaţi într-o astfel de unitate de mai bine de un an. Ştiţi despre ce este vorba, cum se face, ştiţi despre problemele care trebuie rezolvate în avans pentru ca activitatea de luptă să se desfăşoare în cel mai bun şi mai reuşit mod", i-a spus Putin lui Andrei Troshev.

Troshev a fost arătat de televiziunea rusă ascultându-l pe Putin dând din cap cu creionul în mână. Declaraţiile sale nu au fost arătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici