Circa 100 de preoţi din Italia, filmaţi întreţinând relaţii sexuale

Circa 100 de preoţi din Italia au fost şantajaţi de doi bărbaţi care au folosit Facebook şi Messenger pentru a le întinde o capcană şi, ulterior, le-au cerut bani pentru a păstra tăcerea în privinţa relaţiilor lor sexuale, potrivit unei investigaţii a poliţiei, relatează Guardian, în ediţia online.

908 afișări

Bărbaţii, care au fost arestaţi sub suspiciunea de şantaj la 26 iulie, au cerut până la 10.000 de euro unor preoţi pentru a păstra tăcerea în privinţa sesiunilor lor erotice înregistrate cu camerele web şi a partidelor de sex, a anunţat săptămânalul italian Panorama, citând surse judiciare.

După ce a confiscat lista de contacte şi înregistările sesiunilor erotice virtuale din casa în care locuiau cei doi bărbaţi, Diego Maria Caggiano, în vârstă de 35 de ani, şi Giuseppe Trementino, în vârstă de 30 de ani, poliţia crede că preoţii vizaţi au împărtăşit între ei detalii despre potenţialii parteneri sexuali printr-un forum privat.

Trementino le-a spus anchetatorilor că a început să întreţină relaţii sexuale cu un preot după o întâlnire întâmplătoare, anul trecut, în timp ce lucra pentru o companie de curierat din sudul regiunii Molisano. Preotul îi plătea periodic lui Trementino şi i-a cumpărat o maşină, dar până la urmă l-a denunţat poliţiei.

Între timp, Trementino a declarat că un al doilea preot l-a contactat pe Facebook şi l-a invitat să petreacă trei zile cu el la un hotel din Roma, oferindu-i un bilet de tren şi 300 de euro pentru a cumpăra canabis, alcool şi prezervative.

Trementino susţine că a început să primească cereri pentru sesiuni erotice prin camera web de la "zeci" de preoţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici