Circa 40 de persoane evacuate după accidentul de la Londra şi-au petrecut noaptea în centre speciale

Aproximativ 40 de persoane au fost rugate să îşi părăsească locuinţele după ce un elicopter s-a lovit de o macara şi s-a prăbuşit în centrul Londrei, şi şi-au petrecut noaptea în centre speciale.

161 afișări
Imaginea articolului Circa 40 de persoane evacuate după accidentul de la Londra şi-au petrecut noaptea în centre speciale

Circa 40 de persoane evacuate după accidentul de la Londra şi-au petrecut noapte în centre speciale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Poliţia Metropolitană a afirmat că rămăşiţele elicopterului sunt împrăştiate pe o zonă extinsă, inclusiv pe acoperişuri. Decizia privind închiderea câtorva străzi va fi revizuită după prânz, a adăugat poliţia, relatează BBC News Online.

Pilotul elicopterului Pete Barnes şi un pieton, Matthew Wood, au murit în accident. Barnes, în vârstă de 50 de ani, din apropiere de Reading în Berkshire, lucra pentru compania Rotormotion din Redhill de 15 ani şi a fost descris de colegii săi ca fiind "foarte competent".

Wood, în vârstă de 39 de ani, din Sutton, a fost ucis în timp ce merge pe jos spre serviciu.

O anchetă este în desfăşurare pentru a se stabili circumstanţele accidentului. Douăsprezece persoane au fost rănite, iar cinci dintre ele au fost transportate la spital. O persoană are piciorul rupt, iar celelalte au răni uşoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici