Circulaţia din Madrid este perturbată de protestele fermierilor

Convoaie de tractoare au perturbat miercuri traficul în jurul Madridului, în timp ce alţi fermieri care protestează împotriva a ceea ce ei consideră a fi birocraţie excesivă şi ajutor de stat insuficient au mers spre sediul Ministerului Agriculturii.

111 afișări
Imaginea articolului Circulaţia din Madrid este perturbată de protestele fermierilor

Circulaţia din Madrid este perturbată de protestele fermierilor

Fermierii protestează de săptămâni întregi în mai multe ţările europene. Cu toţii solicită reducerea birocraţiei legate de politica agricolă a Uniunii Europene şi o relaxare a normelor de mediu ale blocului comunitar, relevă Reuters.

Nu doar în jurul Madridului, ci şi pe unele străzi din capitala Spaniei circulaţia rutieră a avut de suferit. Traficul în jurul monumentului Puerta de Alcala a fost oprit, mai multe autobuze neputându-şi continua traseul din cauza protestatarilor.

Unii fermieri s-au plâns că poliţia a împiedicat tractoarele să intre în Madrid. Pe de altă parte guvernul a declarat că a permis intrarea a 500 de tractoare - aceasta a fost cifra dată de organizatori atunci când au solicitat autorizaţia pentru protest - în timp ce alte 150 de vehicule au fost blocate în afara oraşului.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici