Clădire cu două etaje, distrusă de un obuz, în Ucraina. Şase persoane au murit

Şase persoane au murit luni după ce ruşii au atacat o clădire cu două etaje din oraşul ucrainean Toreţk, anunţă Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Reuters.

287 afișări
Imaginea articolului Clădire cu două etaje, distrusă de un obuz, în Ucraina. Şase persoane au murit

Clădire cu două etaje, distrusă de un obuz, în Ucraina. Şase persoane au murit

Un obuz rusesc a intrat luni într-o clădire cu două etaje din oraşul Toreţk din estul Ucrainei, ucigând şase civili care se adăposteau acolo, a anunţat Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii serviciului au explicat pe Facebook că salvatorii au găsit cinci cadavre în dărâmături şi au scos trei persoane în viaţă. Ulterior, una dintre victime a muritla spital.

„Oraşul Toretsk a fost astăzi sub focuri de armă încă de la primele ore ale dimineţii. O clădire cu două etaje care adăpostea oameni a fost distrusă de un obuz care s-a izbit de ea", a precizat Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe pagina de Facebook a serviciului au fost publicate fotografii cu salvatorii care sapă printre dărâmături. Salvatorii au precizat că s-a renunţat la căutarea de supravieţuitori. Jurnaliştii nu au putut verifica informaţiile din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici