Clădire din Hong Kong evacuată, după ce doi locuitori au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus

Zeci de rezidenţi ai unei clădiri din Hong Kong au fost evacuaţi după ce doi locuitori din apartamente diferite au fost diagnosticaţi cu coronavirus. Alte trei persoane prezintă simptome ale noului tip de coronavirus.

774 afișări
Imaginea articolului Clădire din Hong Kong evacuată, după ce doi locuitori au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus

Sursa FOTO: Profimedia

Zeci de locuitori ai unei clădiri de apartamente din Hong Kong au fost evacuaţi şi plasaţi în carantină după ce doi dintre aceştia, care locuiau la etaje diferite, au fost diagnosticaţi cu noul tip de coronavirus.

Anunţul a fost făcut marţi de autorităţile din Hong Kong.

Centrul pentru Protejarea Sănătăţii a informat că evacuarea parţială a clădirii a dus la descoperirea unei conducte nesigilate în apartamentul unuia dintre pacienţi, o femeie de 62 de ani.

Alte trei personane care locuiesc în trei apartamente diferite prezintă de asemenea simptome.

Cele două cazuri sugerează că virusul s-ar fi răspândit în clădire prin conducte.

În total, autorităţile au cerut carantină pentru rezidenţii din 23 de apartamente din clădirea Hong Mei House.

Carrie Lam, şefa Executivului din Hong Kong, a declarat în acest context că întâmplarea este „foarte importantă” şi a cerut o investigaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici