CNN dezvăluie metodele brutale ale Grupării Wagner: i-a tăiat testiculele unui soldat

Tacticile brutale ale companiei de mercenari Wagner din Ucraina au fost dezvăluite într-un raport al serviciului de informaţii militare ucrainean care ilustrează eficienţa grupului paramilitar din Bakhmut şi cât de dificil este să o contracarezi.

19068 afișări
Imaginea articolului CNN dezvăluie metodele brutale ale Grupării Wagner: i-a tăiat testiculele unui soldat

CNN dezvăluie metodele brutale ale Grupării Wagner: i-a tăiat testiculele unui soldat

CNN a citit documentul secret. „Luptătorii grupului Wagner au devenit infanterie de unică folosinţă a ofensivei ruse din estul Ucrainei. Grupurile de asalt nu se retrag fără o comandă. Retragerea neautorizată a unei echipe sau fără a fi rănită se pedepseşte cu executarea la faţa locului”, se arată în raportul de informaţii.

Interceptările telefonice obţinute de o sursă de informaţii ucrainene şi văzute de CNN indică, de asemenea, un comportament nemilos pe câmpul de luptă.

Într-una, se aude un soldat vorbind despre un alt soldat care a încercat să se predea ucrainenilor: „Mercenarii Wagner l-au luat şi i-au tăiat testiculele”.

Potrivit evaluării ucrainene, luptătorii Wagner răniţi sunt adesea lăsaţi pe câmpul de luptă ore în şir, „infanteriei de şoc nu îi este permis să transporte răniţii de pe câmpul de luptă singură, deoarece sarcina sa principală este de a continua asaltul până când obiectivul este atins.

Dacă atacul eşuează, retragerea este permisă numai noaptea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici