Coloana oficială a premierului Canadei, implicată într-un accident de circulaţie. Un poliţist pe motocicletă a fost rănit grav

Un poliţist pe motocicletă care făcea parte din coloana oficială a premierului Canadei, Justin Trudeau, a fost rănit grav, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc în statul american California, relatează site-ul televiziunii ABC News.

1574 afișări
Imaginea articolului Coloana oficială a premierului Canadei, implicată într-un accident de circulaţie. Un poliţist pe motocicletă a fost rănit grav

Un poliţist din coloana oficială a premierului Canadei a fost rănit grav în urma unui accident

Incidentul s-a produs în Simi Valley, California, la aproximativ 65 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după ce premierul canadian a părăsit Muzeul şi Librăria Prezidenţială Ronald Reagan, unde a susţinut un discurs despre relaţiile dintre SUA şi Canada.

Conducătorul unui autoturism a virat de pe o stradă adiacentă şi a apărut în faţa coloanei oficiale, intrând în coliziune cu motocicleta poliţistului. Şoferul şi fiul acestuia au fost transportaţi la spital, în stare bună, alături de poliţistul care are "răni serioase".

 

 

Maşina în care se afla Justin Trudeau nu a fost implicată în coliziune. Oficialii canadieni au precizat că premierul a fost informat de accident, iar personalul său este în contact cu autorităţile locale.

Drumul a fost închis timp de câteva ore, iar poliţiştii investighează acest caz ca pe un simplu accident rutier.

Premierul canadian Justin Trudeau va participa, sâmbătă, la o conferinţă în Los Angeles, alături de primarul Eric Garcetti.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici