COM: În patria lui Big Brother nimeni nu spune ce gândeşte

Gândeşte Trump. Şi votează! Şi de aceea, astăzi, Big Brother e neliniştit.

1475 afișări
Imaginea articolului COM: În patria lui Big Brother nimeni nu spune ce gândeşte

Teoretic, Hillary Clinton, cea mai detestată femeie politician din America, e câştigătoare.

Toate sondajele de opinie spun asta. La fel şi marile canale media, aliate ideologic sau deja parte a Sistemului.

Sistem, adică vreo cinci milioane de aparatcici, politruci si securişti, pe care Trump, cel mai detestat politician din America, promite să-l aducă din nou în slujba americanilor, aşa cum scrie la Constituţie. Ca un adevărat Superman ce este.

Sistem pe care se sprijină Lumea noastră. Atât de nesigură, încât se vorbeşte în fiecare zi de securitate. Până ni se face frică.

Sistem care ar vota şi el cu Trump, dupa opt ani de ratări cu frumosgrăitorul Obama, daca n-ar fi "politically incorrect".

Aşadar, în al două sute patruzeci şi unulea an de democraţie, americanii au de ales un Preşedinte dintre două mari talente. Pe care le urăsc. Au ajuns ca noi, sărăcuţii!

Trump minte carismatic şi credibil: voi reda America americanilor. Sistemul ne-a vândut, lucrează pentru interesul Lui.

Hillary minte antipatic: sa fim uniţi! Sistemul lucrează pentru America.

Astăzi americanii vor vota mai puţin cu capul. Astăzi vor vota cu organele.

Aici Trump stă bine.

De aceea Big Brother e îngrijorat. Ceea ce ştie şi nu vrea să ne spună e că mămăliga Americii care mănâncă la fast food va exploda azi la focul tare al misoginismului, rasismului, xenofobiei şi mai ales al frustrărilor pe care nici un sondaj nu le măsoară. E incorect politic. "Nu-i frumos să te gândeşti la aşa ceva, dacă ai şapte ani de acasă. Cu atât mai puţin să vorbeşti".

Are şi Big Brother ăsta micile lui slăbiciuni. Cât se mai bazează pe oameni.

Dar nu e departe ziua în care americanii nu-şi vor mai putea ascunde gândurile, gugălind şi feisbucind pentru Sistem. Jokerul şi Batmanul deopotrivă.

Şi atunci vor vota corect. 

La fel si noi, argaţii. American Dream!

Pe mine să nu contaţi. Eu v-am spus cum gândesc.

De votat, votez cu mine.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici