Comisar de poliţie israelian: Protestatarii care susţin Gaza să fie trimişi cu autobuzul acolo

Comisarul de poliţie israelian, Kobi Shabtai, a declarat, miercuri, că protestatarii care susţin Gaza pot pleca spre zona controlată de Hamas cu autobuzele, potrivit The Times of Israel.

525 afișări
Imaginea articolului Comisar de poliţie israelian: Protestatarii care susţin Gaza să fie trimişi cu autobuzul acolo

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

„Oricine vrea să se identifice cu Gaza este binevenit - îi voi urca în autobuze şi îi vor trimite acolo, îi voi ajuta să ajungă acolo", a declarat Shabtai.

Răspunsul comisarului poliţiei israeliene vine după ce, zile la rând, protestatarii au produs pagube în Israel, majoritatea susţinând atacurile palestiniene din Fâşia Gaza. Sute de poliţişti au intervenit în mai multe oraşe din Israel pentru a dispersa mulţimile de protestatari.

Protestele au luat amploare după ce spitalul Al Ahli din capitala Fâşiei Gaza a fost bombardat, iar palestinienii au raportat „peste 500 de morţi”. Forţele Armate Israeliene au demonstrat că palestinienii şi-au bombardat singuri spitalul, racheta care l-a lovit fiind trasă dintr-un cimitir din apropiere.

Miercuri seara, în oraşul Haifa, poliţiştii au înnăbuşit un protest violent organizat de musulmanii din localitate. S-au folosit gaze şi tunuri cu apă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici