Compania aeriană Qantas suspendă toate cursele, din cauza unei dispute cu sindicatele

Compania aeriană Qantas a anunţat că toate cursele internaţionale şi interne vor fi suspendate începând de sâmbătă, de la ora 6.00 GMT (9.00, ora României), ca urmare a unei dispute cu sindicatele, relatează BBC News Online.

157 afișări
Imaginea articolului Compania aeriană Qantas suspendă toate cursele, din cauza unei dispute cu sindicatele

Compania aeriană Qantas suspendă toate cursele, din cauza unei dispute cu sindicatele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Qantas, avioanele aflate în zbor îşi vor încheia cursele, dar nu vor mai efectua alte zboruri.

Sindicatele piloţilor, tehnicienilor şi personalului de la sol se află într-o grevă care implică pierderi săptămânale de 16 milioane de dolari SUA pentru companie.

Qantas a afirmat că pasagerii care au cumpărat bilete pentru cursele companiei vor fi anunţaţi când vor fi reluate zborurile.

Tensiunile dintre sindicate şi managementul companiei au fost declanşate în august, după ce Qantas a anunţat un plan de restructurare şi de externalizare a serviciilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici