Companii media din Rusia, inclusiv agenţia de presă Interfax, afectate de atacuri cibernetice masive

Site-urile unor companii media din Rusia, inclusiv al agenţiei de ştiri Interfax, au fost afectate marţi de atacuri cibernetice, anunţă autorităţile ruse.

655 afișări
Imaginea articolului Companii media din Rusia, inclusiv agenţia de presă Interfax, afectate de atacuri cibernetice masive

Companii media din Rusia, inclusiv agenţia de presă Interfax, afectate de atacuri cibernetice masive

"Încercăm să restabilim accesul la servicii după un atac informatic fără precedent", a declarat directorul agenţiei Interfax, Iuri Pogoreli, citat de cotidianul Moscow Times.

Potrivit Bloomberg, trei companii media din Rusia au fost vizate marţi de atacuri cibernetice masive.

Site-ul de ştiri Fontanka.ru, cu sediul în oraşul Sankt-Petersburg, a confirmat că a fost atacat cibernetic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici