Conferinţa lui Serghei Lavrov, dominată de cazul lui Alexei Navalnîi. Ministrul de Externe rus e nemulţumit de criticile occidentalilor

  • Reţinerea lui Alexei Navalnîi a dominat conferinţa de presă a lui Serghei Lavrov
  • Ministrul de Externe rus este nemulţumit de criticile occidentalilor pe cazul Navalnîi
  • Lavrov: Cazul Navalnîi le permite să nu se gândească la criza din propriile state
782 afișări
Imaginea articolului Conferinţa lui Serghei Lavrov, dominată de cazul lui Alexei Navalnîi. Ministrul de Externe rus e nemulţumit de criticile occidentalilor

Conferinţa ministrului de Externe al Federaţiei Ruse a fost dominată de cazul lui Alexei Navalnîi. Serghei Lavrov, unul din cei mai vechi miniştri ai lui Putin, a vorbit minute în şir de spre principalul oponent al Kremlinului. Diplomatul rus şi-a exprimat indignarea faţă de criticile politicienilor din Occident şi SUA, care cer eliberarea lui Alexei Navalnîi. Lavrov insistă că toate acuzaţiile aduse regimului de la Kremlin în cazul Navalnîi sunt nefondate şi că a fost transformat artificial într-un dosar de politică externă.

„Noi vedem cum acum s-au legat de ştirea de ieri cu reîntoarcerea lui Navalnîi în Federaţia Rusă. Se simte cu câtă bucurie vin comentariile, parcă sunt xeroxate. Cu bucurie pentru că asta le permite politicienilor din Occident să gândească că în acest fel pot distrage atenţia de la criza profundă în care s-a trezit modelul politic liberal”, a declarat Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Federaţiei Ruse.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici