VIDEO Alexei Navalnîi, judecat în sediul poliţiei oraşului Himki

  • Alexei Navalnîi a fost adus într-o sală de judecată improvizată la sediul poliţiei
  • Navalnîi: Nu înţeleg ce mi se întâmplă aici
  • Navalnîi îl numeşte pe Putin ”moşneag din buncăr”
1595 afișări
Imaginea articolului VIDEO Alexei Navalnîi, judecat în sediul poliţiei oraşului Himki

Opozantul rus Alexei Navalnîi este judecat chiar în sediul poliţiei din oraşil Himki. El spune că nu înţelege ce i se întâmplă şi de ce nu a primit nicio citare pentru procesul de judecată.  

Justiţia rusă decide asupra mandatului de arestare a lui Alexei Navalnîi după ce acesta ar fi încălcat controlul judiciar de mai multe ori.  

CITEŞTE AICI: Cine este Alexei Navalnîi, principalul oponent al lui Putin.

„Cu câteva minute în urmă m-au adus din izolator pentru a mă întâlni cu avocaţii. Eu vin aici, iar aici este o şedinţă de judecată a judecătoriei Himki. De ce judecata are loc la poliţie? Eu nu înţeleg. Se vede că acel moşneag din bucăr se teme atât de mult încât au rupt şi au aruncat la gunoi Codul de procedură penală. Este inimaginabil ce se întâmplă aici”, a declarat Navalnîi.

Duminică, Alexei Navalnîi a fost reţinut de poliţişti la graniţă, după ce avionul în care se afla a aterizat pe un aeroport din Moscova.

Liderii internaţionali cer eliberarea lui Navalnîi: „Statele Unite condamnă ferm decizia Rusiei de a-l aresta pe Aleksei Navalnîi. Observăm cu profundă îngrijorare faptul că detenţia sa este cea mai recentă dintr-o serie de încercări de a-i reduce la tăcere pe Navalnîi şi alte figuri ale opoziţiei şi voci independente care critică autorităţile ruse”, se arată în mesajul transmis de Mike Pompeo.

VEZI AICI: Reacţia ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, după reţinerea lui Alexei Navalnîi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici