Conflict între soţia şi amanta unuia dintre minerii salvaţi în Chile - VIDEO

Ieşirea la suprafaţă a lui Yonni Barrios a pus capăt miercuri uneia dintre cele mai mari stări de suspans din cazul celor 33 de mineri blocaţi în mina San Jose, din Chile, după ce soţia şi amanta sa au dus o adevărată luptă pentru a fi cea care îl întâmpină.

45 afișări
Imaginea articolului Conflict între soţia şi amanta unuia dintre minerii salvaţi în Chile - VIDEO

Scandal între soţia şi amanta unuia dintre minerii salvaţi în Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În final, amanta, Susana Valenzuela, a fost cea care l-a întâmpinat pe electricianul în vârstă de 50 de ani, al 21-lea miner adus la suprafaţă după o ascensiune de 622 de metri într-o nacelă metalică strâmtă.

Susana Valenzuela şi Marta Salinas, căsătorită cu Barrios de 28 de ani, veniseră în urmă cu câteva săptămâni la mină, ambele susţinând că sunt adevărata parteneră a minerului.

La final, Marta Salinas a respins invitaţia lui Barrios de a veni să asiste alături de Susana Valenzuela la finalul calvarului său subteran de 69 de zile, potrivit presei chiliene.

Barrio şi Marta Salinas sunt în continuare căsătoriţi, dar s-au despărţit de mai mulţi ani, iar minerul formează un cuplu cu Susana Valenzuela.

"Sunt bucuroasă că el este bine, este un miracol al lui Dumnezeu. Dar nu voi merge să urmăresc salvarea lui. El mi-a cerut, dar se pare că a chemat-o şi pe cealaltă femeie, iar eu am demnitatea mea. Un lucru este clar: ori ea, ori eu", a declarat soţia pentru cotidianul El Espectador.

Barrios a servit drept infirmier în subteran, deoarece are câteva cunoştinţe medicale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici