Consilier: Joe Biden consideră că este foarte probabil să îl aibă adversar pe Donald Trump la alegerile din 2024

  • Consilier: Joe Biden consideră că este foarte probabil să îl aibă adversar pe Donald Trump în scrutinul prezidenţial din 2024
  • Ron Klain: "Nu aş vrea să fac evaluări sau să îl subestimez pe Donald Trump ca adversar dacă va decide să candideze"
  • Donald Trump a semnalat intenţia de a candida în scrutinul prezidenţial din 2024
290 afișări
Imaginea articolului Consilier: Joe Biden consideră că este foarte probabil să îl aibă adversar pe Donald Trump la alegerile din 2024

Consilier: Joe Biden consideră că este foarte probabil să îl aibă adversar pe Donald Trump la agelerile din 2024

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, analizează din ce în ce mai mult situaţia candidaturii pentru un nou mandat în anul 2024 şi consideră că există "posibilitatea foarte reală" de a-l avea ca adversar pe Donald Trump, afirmă Ron Klain, şeful Cancelariei prezidenţiale de la Washington.

Joe Biden ştie că "există posibilitatea foarte reală" de a-l avea ca adversar pe fostul preşedinte Donald Trump în anul 2024, a declarat Ron Klain, conform site-ului Axios.com şi publicaţiei The Hill.

"Nu aş vrea să fac evaluări sau să îl subestimez pe Donald Trump ca adversar dacă va decide să candideze. Experienţa mea este că preşedinţii în funcţie sunt judecaţi în funcţie de rezultate. Preşedintele Trump avea o reputaţie slabă în 2020. Joe Biden speră să aibă rezultate puternice dacă va candida din nou în 2024", a explicat Ron Klain.

Au existat semne de întrebare privind o nouă candidatură a lui Joe Biden în anul 2024, când ar avea 81 de ani. Însă preşedintele SUA a semnalat recent că intenţionează să candideze pentru al doilea mandat. "Planul meu este să candidez pentru a fi reales, acestea sunt speranţele mele", a afirmat Joseph Biden pe 25 martie. Totuşi, Biden a subliniat că acestea sunt "speranţele" lui, dar nu vrea să facă "planuri sigure înainte cu trei ani şi jumătate".

La rândul său, fostul preşedinte Donald Trump a semnalat în mai multe rânduri că intenţionează să candideze în scrutinul prezidenţial din 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici