Consiliul Local Sofia va cheltui 13 milioane de euro pentru repararea drumurilor în 2012

Consiliul Local Sofia a prevăzut 26 de milioane de leva (circa 13 milioane de euro) pentru repararea drumurilor din capitala bulgară în 2012, a declarat primarul Iordanka Fandukova, informează The Sofia Echo în ediţia electronică de luni.

37 afișări
Imaginea articolului Consiliul Local Sofia va cheltui 13 milioane de euro pentru repararea drumurilor în 2012

Consiliul Local Sofia va cheltui 13 milioane de euro pentru repararea drumurilor în 2012 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Din această sumă, aproximativ două milioane de leva (un milion de euro) vor fi cheltuite pentru repararea trotuarelor, a precizat Fandukova, potrivit televiziunii naţionale bulgare (BNT), informează The Sofia Echo în ediţia electronică de luni.

Porţiuni mari din bulevardele Buxton, Maria Louisa şi Cerni Vruh vor fi reasfaltate în 2012. Astuparea gropilor de pe bulevardele Dragan Tsankov şi Ţarigradsko Chaussee va continua săptămâna aceasta, dar traficul nu va fi perturbat puternic, datorită noilor tehnologii folosite.

Fandukova a precizat că lucrările vor continua, dacă vor permite condiţiile meteorologice, pe bulevardul Boris III în direcţia autostrăzii Liulin, unde problema gropilor a devenit gravă. Vor fi efectuate lucrări şi pe şoseaua Botevgradsko, de la aeroport spre est, unde s-au format gropi mari.

Fandukova a adăugat că imediat ce vor creşte temperaturile, vor fi aduse utilaje şi pentru repararea străzilor în zonele rezidenţiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici