Convoaiele Wagner se îndreaptă spre Rusia . Informaţia nu poate fi verificată încă

Surse din Belarus au transmis informaţii că unele tabere de bază ale lui Wagner au fost demontate în seara zilei de 23 august şi că membrii grupului militar privat formează convoaie pentru a părăsi ţara. Indormaţia nu a putut fi verificată.

7624 afișări
Imaginea articolului Convoaiele Wagner se îndreaptă spre Rusia . Informaţia nu poate fi verificată încă

Telegram

„Convoaiele se îndreaptă probabil către graniţa cu Rusia”, a comunicat Centrul de Rezistenţă din Belarus. 

Potrivit surselor Centrului din Belarus, guvernul belarus nu a autorizat retragerea grupului de mercenari.

Se pare că serviciile speciale din Belarus încearcă să intercepteze convoaiele de la graniţă.

Pe Telegram au circulat clipuri cu ameninţări din partea unor mercenari Wagner care au jurat răzbunare. 

,,Membrii Wagner se mobilizează după moartea lui Prigojin, dar nu vor să recunoască unde şi de ce. Apropo,  unul dintre mercenari îl acuză pe „micul carăv al Kremlinului” că l-a ucis pe Prigojin şi le spune altor „wagneriţi” că este timpul să scoată armele" , a scris un utilizator pe canalele ucrainene de Telegram. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici