Coreea de Nord anunţă că discuţiile cu SUA ar putea fi reluate la sfârşitul lunii septembrie

Coreea de Nord a transmis luni că este dispusă să reia discuţiile cu Statele Unite, privind programul său nuclear, la sfârşitul lunii septembrie, însă a avertizat că cele două părţi nu vor ajunge la un acord dacă Washingtonul nu îşi va schimba abordarea, relatează Reuters.

156 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord anunţă că discuţiile cu SUA ar putea fi reluate la sfârşitul lunii septembrie

Coreea de Nord anunţă că discuţiile cu SUA ar putea fi reluate la sfârşitul lunii septembrie

Într-un comunicat publicat de agenţia KCNA, adjunctul ministrului nord-coreean de Externe, Cho Son Hui, a declarat că Phenianul este dispus să poarte discuţii cu Washingtonul la sfârşitul lunii septembrie, la o dată şi într-un loc convenit de ambele părţi.

Purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat american a declarat că deocamdată nu este "anunţată nicio întrevedere".

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat recent că speră ca discuţiile privind denuclearizarea Coreei de Nord să fie reluate în curând.

Taguri:
coreea de nord,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici