Coreea de Nord: Biden e un „câine turbat” / Răspunsul neaşteptat al lui Trump, care îl apără pe rivalul politic

Preşedintele SUA, Donald Trump, a părut să îi ia apărarea, duminică, adversarului său politic, politicianul democrat Joseph Biden, după ce a fost ofensat de regimul din Coreea de Nord, informează cotidianul USA Today.

2293 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord: Biden e un „câine turbat” / Răspunsul neaşteptat al lui Trump, care îl apără pe rivalul politic

Donald Trump pare să îl apere pe rivalul politic Joseph Biden de ofensele Coreei de Nord

Donald Trump i-a transmis liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, că tonul ofensator la adresa lui Joseph Biden este o abordare exagerată.

"Domnule preşedinte, Joe Biden o fi somnoros şi foarte lent, dar nu este un «câine turbat». De fapt, este oarecum mai bun de atât, dar eu sunt singurul care vă poate duce unde vreţi. Trebuie să acţionaţi rapid pentru a avea un acord", a transmis Donald Trump prin Twitter, într-un mesaj care îi este adresat liderului nord-coreean, Kim Jong-Un.

Reacţia lui Donald Trump este la un comentariu al regimului din Coreea de Nord prin care Joseph Biden, fost vicepreşedinte al SUA, a fost numit "câine turbat".

Donald Trump este vizat de o investigaţie a Camerei Reprezentanţilor din SUA care ar putea conduce la procedura demiterii, deoarece ar fi cerut Ucrainei anchetarea afacerilor familiei lui Joseph Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial programat în 2020.

Taguri:
sua,
coreea de nord,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici