Coreea de Nord lansează un site neobişnuit pentru a promova turismul - FOTO

Coreea de Nord a lansat luni un site de călătorie neobişnuit pentru a-şi promova obiectivele turistice, decizie surprinzătoare având în vedere faptul că ţara condusă de Kim Jong-un are în prezent o interdicţie privind turiştii internaţionali din cauza temerilor de virus Ebola.

1507 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord lansează un site neobişnuit pentru a promova turismul - FOTO

Coreea de Nord lansează un site neobişnuit pentru a promova turismul (Imagine: Huffington Post)

Dprktoday.com este un site în limba coreeană, plin de imagini bizare şi în care sunt evidenţiate mai multe atracţii ale Coreei de Nord, printre care un parc acvatic ce conţine mai multe piramide, şi aspecte ale culturii locale, relatează huffingtonpost.com.

De asemenea, apar pe site poze cu rachete şi cu un singur câine.

În afară de imagini şi text, site-ul oferă şi mai multe clipuri video, printre care unul în care este glorificat liderul Kim Jong-un.

Perioada în care apare site-ul este surprinzătoare, având în vedere că, în prezent, Coreea de Nord nu le permite turiştilor intrarea în ţară. În luna octombrie, autorităţile au informat companiile de turism că accesul persoanelor străine în Coreea de Nord a fost restricţionat, din cauza temerilor privind Ebola.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici