Coronavirus: armata americană, gata să invadeze Mexicul din cauza migranţilor ilegali

Potrivit CNN, armata americană este pregătită să intre în Mexic din cauza răspândirii coronavirusului şi pentru a nu-i mai lasă pe emingranţi infectaţi să pătrundă în Statele Unite.

2257 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: armata americană, gata să invadeze Mexicul din cauza migranţilor ilegali

Coronavirus: armata americană, gata să invadeze Mexicul din cauza migranţilor ilegali

Săptămâna trecută, comandantul Northcom, Terrence O'Shaughnessy declara Statele Unite îşi va întări prezenţa militară la frontiera cu Mexicul din cauza răspândirii coronavirusului şi că desfăşurarea de noi efective are rolul de a proteja SUA de migranţii posibil infectaţi, care încearcă să treacă graniţa din sud.

Potrivit CNN, Generalul-locotenent Laura Richardson, care supraveghează operaţiunile militare americane din America de Nord, a declarat că această decizie este un semnal de alarmă care a crescut din ce în ce mai mult din cauza evenimentelor petrecute în zilele recente, în ceea ce priveşte posibili migranţi infectatţi cu COVID-19, care trec graniţa cu SUA.
 
De asemenea, Generalul-locotenent Laura Richardson a precizat că la frontieră vor fi trimişi foarte curând încă 540 de soldaţi. Misiunea militarilor este să sprijine poliţia de frontieră pentru reţinerea şi returnarea imediată a migranţilor infectaţi, a declarat ea.
 
Washingtonul a anunţat cu aproximativ două săptămâni în urmă că va trimite migranţii ilegali direct în ţările lor de origine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici