CORONAVIRUS. China anunţă brevetarea primului său vaccin. Saudiţii vor deja să-l testeze

  • CanSino Biologics a brevetat primul vaccin chinez
  • Brevetul a fost emis pe 11 august
  • Arabia Saudită vrea să testeze vaccinul chinez
9712 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS. China anunţă brevetarea primului său vaccin. Saudiţii vor deja să-l testeze

CORONAVIRUS. China anunţă brevetarea primului său vaccin. Saudiţii vor deja să-l testeze

Compania chineză  din domeniul vaccinurilor CanSino Biologics Inc a obţinut o aprobare de brevet de la Beijing pentru candidatul său pentru vaccinul COVID-19, denumit Ad5-nCOV, a informat presa de stat.

Este primul brevet de vaccin COVID-19 acordat de China, a raportat duminică Ziarul People, Daily People.

Lucrarea a menţionat documente publicate de Administraţia Naţională a Proprietăţii Intelectuale din China, spunând că brevetul a fost emis la 11 august.

Arabia Saudită a declarat luna aceasta că intenţionează să înceapă studii clinice de faza III pentru vaccinul CanSino. CanSino a spus că este, de asemenea, în discuţii cu Rusia, Brazilia şi Chile pentru a lansa procesele de faza III în aceste ţări.

Acţiunile CanSino din Hong Kong au crescut cu aproximativ 14% în sesiunea de dimineaţă de luni. Acţiunile sale din Shanghai au crescut cu 6,6% la amiază.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici