Coronavirus în lume LIVE UPDATE 30 aprilie. 1 milion de persoane vindecate pe glob / Marea Britanie a depăşit Franţa şi Spania în ceea ce priveşte decesele cauzate de Covid-19

  • Un milion de persoane, anterior infectate cu Covid-19, au fost declarate vindecate la nivel global
  • Marea Britanie are al doilea cel mai mare număr de morţi cauzate de Covid-19 în Europa
  • Coreea de Sud nu a raportat niciun caz nou de infectare, pentru prima dată de la vârful epidemic din februarie
3087 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 30 aprilie. 1 milion de persoane vindecate pe glob / Marea Britanie a depăşit Franţa şi Spania în ceea ce priveşte decesele cauzate de Covid-19

Sursa foto: Profimedia

Numărul infecţiilor la nivel global a ajuns la 3.220.830, în timp ce bilanţul persoanelor vindecate a urcat la 1.000.983. Pe de altă parte, numărul deceselor pe glob a ajuns la 228.239, potrivit datelor colectate de worldometers.info.

 

Yemenul raportează primele două decese cauzate de coronavirus

Yemenul a raportat primele două decese cauzate de noul coronavirus, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii la Yemen TV. Anterior, autorităţile yemenite au raportat cinci infecţii cu Covid-19. 

Coreea de Sud nu raportează niciun caz nou de coronavirus, pentru prima dată de la vârful din februarie

Coreea de Sud a raportat joi, pentru prima dată, de la vârful pandemiei înregistrate pe teritoriul său din 29 februarie, că nu există noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, au anunţat Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (KCDC).

Marea Britanie ar urma să testeze un eşantion de 100.000 de persoane înainte de a slăbi restricţiile

Marea Britanie intenţionează să testeze un grup ales la întâmplare de 100.000 de persoane pentru COVID-19, ca parte a eforturilor sale de a înţelege mai bine modul de răspândire a virusului înainte de a slăbi restricţiile impuse populaţiei, a declarat joi ministrul britanic al Sănătăţii.

Franţa a înregistrat peste 24.000 de decese cauzate de coronavirus

Numărul de persoane care au murit în urma infecţiei cu coronavirus în Franţa a crescut miercuri cu 427 ajungând la 24.087, cu într-o nouă creştere uşoară, după ce marţi încetinise, a anunţat ministrul sănătăţii într-un comunicat

Marea Britanie are cel de-al doilea cel mai mare număr de decese COVID-19 din Europa

Marea Britanie are acum oficial cel de-al doilea cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19 din Europa, cu peste 26.000, potrivit cifrelor publicate miercuri de autorităţile britanice. 

Aceasta înseamnă că Regatul Unit a suferit mai multe decese COVID-19 decât Franţa sau Spania, deşi mai puţin decât Italia, care are cel mai mare număr de decese din Europa şi al doilea cel mai mare din lume după Statele Unite.

Remdesivir accelerează recuperarea pacienţilor cu forme avansate de Covid-19

Testele clinice relevă că medicamentul Remdesivir accelerează recuperarea în cazul pacienţilor care au forme avansate de Covid-19, rezultatul fiind considerat de Administraţia Donald Trump drept un progres "semnificativ".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici