Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 octombrie: Trump, lovit de COVID, dar vindecat, a fost externat noapte trecută. Ce a declarat

  • Trump a fost externat.
  • Situaţie de-a râsu'-plânsu'. Marea Britanie nu a declarat 16.000 de cazuri de Covid-19 din lipsă de spaţiu în Excel
  • Republica Cehă este din nou sub stare de urgenţă
1063 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 octombrie: Trump, lovit de COVID, dar vindecat, a fost externat noapte trecută. Ce a declarat

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 6 octombrie: Trump, lovit de COVID, dar vindecat, va fi externat din spital luni noaptea. Ce a declarat

VIDEO Donald Trump a fost externat

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat luni seară, după ce a petrecut trei nopţi în Centrul medical Walter Reed, situat la periferia oraşului Washington, urmând să continue la Casa Albă tratamentul anticoronavirus.

Donald Trump a părăsit luni la ora locală 18.40 (marţi, 1.40, ora României) Centrul medical militar Walter Reed şi va fi transferat la Casa Albă.

Preşedintele SUA a salutat simpatizanţii şi jurnaliştii adunaţi în faţa spitalului.

Cu puţin timp înainte de a ieşi din spital, Donald Trump a transmis prin Twitter: "Revenim rapid la campania electorală. Presa de ştiri false difuzează doar sondaje false".

 
Din păcate, secretarul de presă al Preşedinţiei SUA, Kayleigh McEnany, şi doi dintre asistenţii acesteia au primit rezultate pozitive la testele pentru depistarea coronavirusului, în contextul în care preşedintele Donald Trump este tratat la spital pentru Covid-19, informează CNBC, luni seara.
 
  • Starea lui Trump, miza giganţilor farma! Lupta se dă între un tratament aprobat oficial şi unul în curs de omologare 

 

 
 
  • Republica Cehă este din nou sub stare de urgenţă, după ce autorităţile au înregistrat aproape 18.000 de cazuri în ultima săptămână, scrie Deutsche Welle.
Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) a declarat că rata de incidenţă din Cehia ajunge la 303,3 infecţii per 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. Doar Spania (319,3) a raportat o rată mai mare în aceeaşi perioadă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici